Strona Główna
 Strona Główna  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj
 Ogłoszenie 
WITAMY NA FORUM BSN!!!

Poprzedni temat :: Następny temat
Cipy, dziwki, łachudra"! Ostre słowa o bokserach.
Autor Wiadomość
vanderlei 
Moderator

Wysłany: Sro Mar 10, 2010 15:10   Cipy, dziwki, łachudra"! Ostre słowa o bokserach.

Kiedy już wie, że nie będzie mu dane walczyć o mistrzostwo, używa sobie jak może. Bracia Kliczko, Polak, właściwie każdy oberwał.

Walka Sosnowskiego z Witalijem Kliczką (29.05. w Gelsenkirchen) wzbudza ogromne emocje - u dziennikarzy, innych zawodników, byłych pięściarzy. Teraz mamy kolejny głos w dyskusji. Były mistrz świata, James Toney, skrytykował ją w bardzo ostrych słowach.

Ten bokser wie, jak używać języka do obrażania innych. Pisaliśmy już o jego popisach - na temat walki Tomasza Adamka z Chrisem Arreolą.

Teraz Toney skupił się na braciach Kliczko, kiedy dowiedział się, że Witalij będzie walczył z - mało znanym za oceanem - Sosnowskim. Zbluzgał ich jak mało kto, i to publicznie.

Siostry Kliczko to banda dziwek. Poszedłem na siłownię i dowiedziałem się, że (Witalij - przyp. red.) walczy z jakąś łachudrą - wywrzeszczał Toney.
ocieplacze na jajka 4 sztuki?I inne wielkanocne hity! Sprawdź!

Tą „łachudrą” jest Sosnowski, który stanie do walki ze słynnym Ukraińcem. Polak, a nie któryś z wyżej notowanych zawodników.

Znany bokser szokuje: „on może mi obciągnąć”! O kim mówi?

Toney przyznaje, że nigdy nie słyszał o Polaku. O wielkiej walce marzył też Amerykanin, ale nie doczekał się konkretnej propozycji. Wkurzył się więc i podpisał kontrakt na walki MMA - z organizacją UFC.

Powiedzcie wszystkim menedżerem, mojemu też, że mogą mi obcią... Spowodowali, że wyniosłem się do MMA, bo ci wszyscy z wagi ciężkiej to cip** - mówił Toney.
Takie głosy, mniej lub bardziej parlamentarne, słyszeć pewnie będziemy do walki Kliczki z Sosnowskim. Rozumiecie wzburzenie Toneya? Ma trochę racji?

źrodło: sportfan

Lady Marion 
Lady Killer

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 17:12   

Burak.

adrian_di3 
Moderator Funkcyjny

Wysłany: Sro Mar 10, 2010 19:10   

ech.. Co ta zazdrość robi z ludzi.. ;/

Odpowiedz do tematu