Wysłany: Sro Mar 10, 2010 15:10 Cipy, dziwki, łachudra"! Ostre słowa o bokserach.
Kiedy już wie, że nie będzie mu dane walczyć o mistrzostwo, używa sobie jak może. Bracia Kliczko, Polak, właściwie każdy oberwał.
Walka Sosnowskiego z Witalijem Kliczką (29.05. w Gelsenkirchen) wzbudza ogromne emocje - u dziennikarzy, innych zawodników, byłych pięściarzy. Teraz mamy kolejny głos w dyskusji. Były mistrz świata, James Toney, skrytykował ją w bardzo ostrych słowach.
Ten bokser wie, jak używać języka do obrażania innych. Pisaliśmy już o jego popisach - na temat walki Tomasza Adamka z Chrisem Arreolą.
Teraz Toney skupił się na braciach Kliczko, kiedy dowiedział się, że Witalij będzie walczył z - mało znanym za oceanem - Sosnowskim. Zbluzgał ich jak mało kto, i to publicznie.
Siostry Kliczko to banda dziwek. Poszedłem na siłownię i dowiedziałem się, że (Witalij - przyp. red.) walczy z jakąś łachudrą - wywrzeszczał Toney.
ocieplacze na jajka 4 sztuki?I inne wielkanocne hity! Sprawdź!
Tą „łachudrą” jest Sosnowski, który stanie do walki ze słynnym Ukraińcem. Polak, a nie któryś z wyżej notowanych zawodników.
Znany bokser szokuje: „on może mi obciągnąć”! O kim mówi?
Toney przyznaje, że nigdy nie słyszał o Polaku. O wielkiej walce marzył też Amerykanin, ale nie doczekał się konkretnej propozycji. Wkurzył się więc i podpisał kontrakt na walki MMA - z organizacją UFC.
Powiedzcie wszystkim menedżerem, mojemu też, że mogą mi obcią... Spowodowali, że wyniosłem się do MMA, bo ci wszyscy z wagi ciężkiej to cip** - mówił Toney.
Takie głosy, mniej lub bardziej parlamentarne, słyszeć pewnie będziemy do walki Kliczki z Sosnowskim. Rozumiecie wzburzenie Toneya? Ma trochę racji?
źrodło: sportfan
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum