Z bukietem róż nie mogę przyjść by złożyć Wam życzenia Lecz w słowach Tych myśli niech się spełnią Wasze marzenia Dużo sukcesów oraz radości Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń moc słodyczy w Dniu Kobiet dla wszystkich naszych dziewczyn na forum
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
Dziękuję serdecznie wszystkim za pamięć i życzenia
_________________ ''Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych:
jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja,obie ulegają zmianie.''
Wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet, uznania, wynoszenia na piedestał oraz samych sukcesów.
A usprawiedliwie się, że dopiero dzisiaj tym że wczoraj obchodziłem ten dzień z moimi kobietami.
_________________ Tant que luttes, tu es vainqueur! (Póki walczysz, jesteś zwycięzcą)
Przyjmuję więc usprawiedliwienie,dziękuję za życzenia i mam nadzieję,że wczorajszy dzień był niecodzienny dlaTwoich kobiet
_________________ ''Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych:
jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja,obie ulegają zmianie.''
Wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet, uznania, wynoszenia na piedestał oraz samych sukcesów.
A usprawiedliwie się, że dopiero dzisiaj tym że wczoraj obchodziłem ten dzień z moimi kobietami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum