Pomógł: 17 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Maj 2008 Posty: 426 Skąd: łódź
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 19:25 Redukcja+czysta masa miesniowa.
Od dawna ciekawilo mnie, czy na poziomie amatorskim istnieje mozliwosc, zeby podczas redukcji nabierac czystej masy miesniowej. Czasem podczas zrzutki dobrze jest, jesli w ogole miesni nie tracimy, a co dopiero mowic o ich budowie. Czytalem, ze na poziomie pro, gdzie wspomaganie jest na bardzo zaawansowanym poziomie(np sterydy) jest to mozliwe, ale co z amatorami?
jeśli jesteś na "wrzucie" jest to możliwe,natomiast bez anabolików zapomnij...oczywiście mój post nie jest pochwałą dla tego rodzaju środków,ale smutnym stwierdzeniem na temat ograniczeń organizmu człowieka...
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 22:26
Takiej odpowiedz sie spodziewalem. Utrata tluszczu i jednoczesnie przy tym nabieranie czystej masy to wielka pokusa, ale chyba nie az taka zeby brac sterydy. Na pewno nie teraz.
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 21:00
Mam podobne zdanie, ale wiesz, jaka jest sytuacja. Coraz czesciej anaboliki sa uzywane przez amatorow i coraz czesciej sa to osoby niepelnoletnie nieswiadome konsekwencji przyjmowania sterydow.
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 10:40
Według mnie zakup sterydów powinien być w pewnym sensie legalny. Jeżeli ktoś chce to i tak kupi. Jeżeli byłoby legalne, to byłoby na pewno bezpieczniej. Aczkolwiek nie mówię że to jest najlepsze rozwiązanie.
Jakby zalegalizowano sterydy to liczba chorych na żółtaczkę zwiększyła by sie o 50% a szpitalne oddziały zakaźne nie nadążałyby z przyjmowaniem pacjentów w przedziale wiekowym 16-24
_________________ „Diving alone is dying alone, diving in pair is dying in company””
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 23:41
To podobnie jak z narkotykami.Niby mogłyby być legalne , no bo przecież to jest czyjaś sprawa czy chce brać czy nie.Ale trzeba też wziąć pod uwagę , co można zrobić po takich narkotykach , oraz choroby z tym związane.
Cytat:
przedziale wiekowym 16-24
16 lat? Boże nie wiedziałem że ktoś może na tyle nie myśleć , i w tym wieku brać narkotyki.Ja mam rocznikowo 16 lat , i nie wyobrażam sobie brania sterydów.
U nas też sporoludzi przed 18, co nim pomyślą to się za SAA biorą, na efety długo czekać nie trzeba. Ale wytłumacz młodemu jak mu kolega z osiedla co do autobusu wsiada bokiem mówi że "to je dobre".
_________________ Tant que luttes, tu es vainqueur! (Póki walczysz, jesteś zwycięzcą)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum